Narratio

Narratio: theologische uitgeverij

Geestelijke begeleiding bijeen gelezen in brieven, gebeden en gedachten
Bert de Wit

WitSchrijven kan een methode zijn om de weg naar binnen te gaan. Dat heb ik ontdekt tijdens de opleiding Geestelijke Begeleiding die ik heb gevolgd. Een onderdeel van de opleiding was het schrijven van je spirituele autobiografie. Daarbij kijk je al schrijvend naar de binnenkant van je leven. Je komt ‘schrijvenderwijs’ de geestelijke weg die je bent gegaan op het spoor.
In deze bundel heb ik een aantal brieven, gebeden en gedachten bijeen gebracht, waarvan het schrijven mij heeft geholpen om het geestelijke goud op te delven, dat langs mijn levensweg verborgen ligt. Ik heb geprobeerd dit goud te verzilveren ten behoeve van de praktijk van geestelijke begeleiding. Mijn hoop is dat dit boekje ook voor de lezers helpend zal zijn op hun geestelijke weg. Het is bedoeld om rustig te lezen, zoals je brieven leest die je met tussenpozen ontvangt. Ondertussen schrijf je jezelf je eigen verhaal. pdf

isbn 9789052639444 – 112 pag. – prijs € 12,50
Bestellen